Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Silver Hotel Conference & Spa
Average rating:  
 6 reviews
by KLARA on Silver Hotel Conference & Spa

Am petrecut revelionul 2015-2016 la acest hotel.Foarte multumita,multumimi.Am fost doua perechi si ne-am simtit minunat.Locatie linistita,personal amabil si meniuri deosebite.

by Cami on Silver Hotel Conference & Spa

Am fost cazati de revelion, a fost un pachet deosebit de care am fost foarte multumiti. Trebuie sa remarc amabilitatea si implicarea personalului care au fost receptivi la toate cererile noastre. Il recomand cu placere.

by Emilia J on Silver Hotel Conference & Spa

Camera mare si curata ,servirea impecabila,dar ce ne a impresionat cel mai mult a fost meniul de la cina de revelion,farfurii aspectuoase ,dar si foarte gustoase.

by Andreescu Pavel on Silver Hotel Conference & Spa

Un hotel excelent din punct de vedere al amplasamentului, facilitatilor si personalului.Personalul m-a impresionat in mod deosebit prin politete.. In camere se face curatenie zilnic iar acestea arata foarte bine. La restaurant personalul este foarte amabil, iar mancarea are un gust si aspect deosebit.Totul a fost super.

by Paul on Silver Hotel Conference & Spa

De curand am fost cazat la acest hotel si pot spune ca: Camere curate, mic dejun bogat si gustos, ospatari amabili. Va indemn sa luati cina in cadrul restaurantului, bucatarul este exceptional (incercati Silver Symphony), nu veti regreta:)

by Adi on Silver Hotel Conference & Spa

Locatie buna, servire ireprosabila, foarte curat...calitate vs pret foarte buna. Recomand