Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 6 reviews

Am petrecut revelionul 2015-2016 la acest hotel.Foarte multumita,multumimi.Am fost doua perechi si ne-am simtit minunat.Locatie linistita,personal amabil si meniuri deosebite.

Am fost cazati de revelion, a fost un pachet deosebit de care am fost foarte multumiti. Trebuie sa remarc amabilitatea si implicarea personalului care au fost receptivi la toate cererile noastre. Il recomand cu placere.

Camera mare si curata ,servirea impecabila,dar ce ne a impresionat cel mai mult a fost meniul de la cina de revelion,farfurii aspectuoase ,dar si foarte gustoase.

by Andreescu Pavel on Silver Hotel Conference & Spa

Un hotel excelent din punct de vedere al amplasamentului, facilitatilor si personalului.Personalul m-a impresionat in mod deosebit prin politete.. In camere se face curatenie zilnic iar acestea arata foarte bine. La restaurant personalul este foarte amabil, iar mancarea are un gust si aspect deosebit.Totul a fost super.

De curand am fost cazat la acest hotel si pot spune ca: Camere curate, mic dejun bogat si gustos, ospatari amabili. Va indemn sa luati cina in cadrul restaurantului, bucatarul este exceptional (incercati Silver Symphony), nu veti regreta:)

Locatie buna, servire ireprosabila, foarte curat...calitate vs pret foarte buna. Recomand