|

Str. Louis Pasteur nr. 102
Oradea, Bihor
Tel. fix: 0259 211.426
Fax: 0259 211.428
E-mail: contact@silverhotel.ro

Flash
You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags. Include a link to bypass the detection if you wish.

Formular de rezervare online

Nume:   

Preume: 

Sosire:        

Plecare:    

Tip camera:             Nr. pers.:    

Telefon: 

e-mail: 

     

 
Untitled Document

REZERVARI

Tel fix: 0259/211.426
Fax: 0259/211.428

VREMEA LA ORADEA

Vremea la Oradea

CURS VALUTAR BNR

TextHomeRo

Silver Hotel

Situat in Oradea, intr-o zona linistita si plina de verdeata, Silver Hotel conference & spa este destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte cat si pentru relaxare si recreere. Hotelul ofera clientilor sai conditii deosebite de cazare, accesibile tuturor celor care apreciaza serviciile de calitate.

Camerele sunt climatizate, dotate cu TV satelit, telefon international, acces internet si minibar. Restaurantul Quartz, de la parterul hotelului, isi asteapta oaspetii cu un meniu variat din bucataria internationala.

Pentru evenimente corporate dar si pentru petreceri private, hotelul va pune la dispozitie o sala multifunctionala complet echipata, un ball room, o sala de sedinte si o terasa in aer liber. Capacitatea spatiilor variaza de la 25 pana la 250 de locuri.

Centrul SPA completeaza gama de servicii oferite cu: masaj, sauna, solar, cosmetica, coafor, sala de fitness si nu in ultimul rand relaxare la piscina.

Cazare hoteluri pensiuni pe turistinfo.ro
TurismGhid.ro - Oferte de cazare. Ghid de turism.
Tags:

cazare oradea | cazare hoteluri | cazare bihor | cazare hotel silver | cazare hotel